Wat zijn uw wensen voor ons pensioen?

Hoe zou uw pensioenregeling er in de toekomst uit moeten zien? We willen hier graag uw mening over polsen. Het is immers onze eigen pensioenregeling waar wij zelf invulling aan kunnen geven.

Kom 26 maart naar Houten
De besturen van de Deelnemersvereniging Pensioenfonds Dierenartsen (DPD) en de Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen (SPD) nodigen u dan ook graag uit voor de bijeenkomst op dinsdag 26 maart 2019 om 19.00 uur bij de KNMvD, aan De Molen 77 in Houten.

We vinden het fijn als u ons laat weten of u komt.

AANMELDEN BIJEENKOMST

Is onze pensioenregeling een doorlopende reisverzekering?
Hans Smit, voorzitter van SPD, gaat als inleiding op de bijeenkomst in op deze vraag. Pensioen is regelmatig onderwerp van discussie in de media. Het uitblijven van een Nationaal Pensioenakkoord heeft nog geen duidelijkheid verschaft in deze discussie. We willen als besturen van DPD en SPD goed voorbereid zijn op wat komen gaat. Ook willen we onze pensioenregeling beter laten aansluiten bij de huidige behoeften van onze leden en deelnemers. Dat zijn voor ons redenen om onze huidige pensioenregeling tegen het licht te houden.

Algemene Ledenvergadering (AL)
Na deze bijeenkomst is om 20.30 uur de Algemene Ledenvergadering van de Deelnemersvereniging. De AL is alleen toegankelijk voor leden van DPD. Wilt u ook meebeslissen over de pensioenregeling maar bent u (nog) geen lid van DPD? Dan kunt u natuurlijk lid worden van DPD. Lees hier meer over de voordelen.