Het coronavirus en uw pensioenfonds

De overheid scherpt de maatregelen in Nederland rondom het coronavirus (COVID-19) steeds verder aan. Het virus heeft ook gevolgen voor Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen (SPD). We houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Maar onze dienstverlening gaat door zoals u van ons gewend bent.

SPD is bereikbaar voor vragen over uw pensioen
U bereikt ons telefonisch  en per e-mail. U kunt zoals altijd terecht met vragen over uw pensioen. Het duurt nu misschien iets langer voordat we reageren. Onze medewerkers werken vanuit huis.

We betalen de pensioenuitkeringen uit
Ontvangt u pensioen van ons? Dan krijgt u uw maandelijkse bedrag op de afgesproken datum.

Overlijden door het huidige coronavirus valt onder de verzekering
SPD keert het nabestaandenpensioen gewoon uit. Ook als een deelnemer overlijdt aan de gevolgen van het coronavirus.

Ons bestuur volgt de ontwikkelingen op de voet
Niemand kan op dit moment vertellen hoe de situatie volgende week is en hoe (snel) het virus zich verspreidt. Uiteraard volgen we daarom alle adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid over hygiëne en thuiswerken. Ook volgen we de financiële markten, waar ontzettend veel gebeurt en de situatie elke dag verandert. Er is voorlopig nog geen reden om af te wijken van ons beleggingsbeleid.

We houden u via deze website op de hoogte van al het nieuws dat onze dienstverlening en uw pensioen raakt. Houd onze website daarom in de gaten.