DPD zoekt deelnemers voor klankbordgroep

We zoeken dierenartsen die met ons van gedachten willen wisselen.

U weet het vast wel: er komt een heel nieuw pensioenstelsel. Om onze pensioenregeling in het nieuwe stelsel te passen, zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Dit doen we niet alleen. We doen dit samen met de leden van de deelnemersvereniging van het pensioenfonds dierenartsen (DPD).

Op verschillende manieren en momenten hebben we overleg met elkaar. Daarnaast willen we een klankbordgroep oprichten. Hiervoor zoeken wij dierenartsen die met de deelnemersvereniging van gedachten willen wisselen tijdens de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel.

Het doel is informeren en toetsen
De klankbordgroep bestaat uit ongeveer 10 tot 15 deelnemers. Met hen willen we praten over de verschillende keuzemogelijkheden die het nieuwe pensioenstelsel biedt. We proberen een zo gevarieerd mogelijke groep te verzamelen (leeftijd, diersoortrichting, geslacht).

De klankbordgroep komt 4 tot 5 keer bij elkaar tussen dit najaar en juni 2023
De bijeenkomsten duren 1,5 uur en zijn online. De datums van de eerste twee bijeenkomsten zijn al bekend: 14 november 2022 en 30 november 2022, van 19.30 uur tot 21.00 uur. Heeft u interesse maar weet u niet zeker of u kunt deelnemen aan de klankbordgroep? Dan bent u ook van harte welkom om op één van deze avonden aan te sluiten!

Aanmelden kan vanaf nu
Meld u aan voor deze klankbordgroep. Lijkt het u leuk of kent u geïnteresseerde collega's? Meldt u zich dan snel aan!

Ik meld mij aan