Pensioenoverzicht (UPO)

Elk jaar ontvangt u een pensioenoverzicht met uw persoonlijke pensioengegevens. Uw pensioen is belangrijk. Bekijk het overzicht daarom goed. Zo weet u hoe uw pensioen ervoor staat.

Bekijk wat u later krijgt (pdf)

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) vindt u bij Mijn pensioen
Dat is een digitale versie, die u ophaalt via Mijn pensioen. U kunt daar gemakkelijk en veilig inloggen via DigiD.

Mijn pensioen

We laten weten of uw UPO er is via uw e-mailadres
Heeft u uw (privé) e-mailadres al doorgeven? Dat kan ook via Mijn pensioen, via Home >> Snel regelen >> Contactgegevens wijzigen. We gebruiken uw e-mailadres alleen om u te laten weten hoe het met uw pensioen en pensioenregeling is.

Overzicht met andere pensioenen erbij
Bij mijnpensioenoverzicht.nl (MPO) vindt u uw pensioen van de overheid en uw (eerdere) werkgever(s). Daar logt u ook in met uw DigiD.

Verwacht pensioen bij verschillende economische omstandigheden
Op uw UPO leest u hoeveel pensioen u later naar verwachting van uw pensioenfonds krijgt. Ook ziet u hoeveel risico u loopt met uw pensioen als het economisch meezit of tegenzit. U ziet een schatting van uw pensioen in die situaties. Hierbij keken we ook naar een mogelijke stijging of daling van de prijzen. Bij Vooruitblik leest u hierover meer.

Vooruitblik

Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

U krijgt elk jaar een pensioenoverzicht van ons. Als u niet meer deelneemt aan onze pensioenregeling, vindt u ieder jaar uw pensioenoverzicht bij Mijn pensioen bij Mijn archief. Eens in de 5 jaar sturen wij u een overzicht van uw pensioen bij dit pensioenfonds.

Nee, het verevende pensioen staat niet op uw pensioenoverzicht (UPO). Het pensioen voor uw ex-partner is van uw pensioen afgehaald. U vindt het pensioen voor uw ex-partner ook niet terug op uw pensioenoverzicht. Uw scheiding is op het pensioenoverzicht verwerkt als u daarvan een bevestiging heeft ontvangen.

Ja. Het pensioen dat u door waardeoverdracht erbij heeft gekregen, staat niet apart vermeld op uw pensioenoverzicht. De waardeoverdracht is verwerkt in uw pensioenoverzicht als u van ons een bevestiging heeft gekregen. Heeft u nog geen bevestiging gekregen? Dan is uw verzoek voor waardeoverdracht nog niet verwerkt in onze administratie. Heeft uw waardeoverdracht een overdrachtsdatum na 1 januari van dit jaar? Dan is de waardeoverdracht niet verwerkt in uw UPO van dit jaar.

U vindt uw pensioenoverzicht (UPO) in uw persoonlijke, beveiligde omgeving Mijn pensioen. Uw UPO vindt u daar in Mijn archief. Heeft u er voor gekozen het pensioenoverzicht alleen nog digitaal te ontvangen dan krijgt u geen exemplaar meer per post. U kunt uw gemaakte keuze wijzigen via Mijn pensioen. Kies daarin voor de tab 'Contactgegevens'.