DPD zoekt enthousiaste bestuursleden

Het bestuur van deelnemersvereniging DPD bestaat nu uit 4 personen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het besturen van de vereniging. Daarnaast zorgen we ervoor dat de leden goed geïnformeerd zijn over veranderingen rond hun pensioen. Het bestuur kan zich daarbij laten ondersteunen door externe deskundigen, zoals de actuaris, de accountant en de pensioenuitvoerder.

Meer over DPD

DPD zoekt 2 enthousiaste bestuursleden
Bent u actief als dierenarts? En daarnaast:

  • Zoekt u een nieuwe intellectuele uitdaging naast uw werk als dierenarts.
  • Wilt u zich graag inzetten voor uw beroepsgenoten.
  • Heeft u affiniteit met pensioen.
  • Wilt u uw bestuurlijke en andere kwaliteiten (verder) ontwikkelen.

Meldt u zich dan snel aan!

Wat verwachten we van u?
Aan deze functie zijn een aantal specifieke eisen verbonden. We hebben ook enkele competenties beschreven die onmisbaar zijn om deze rol goed te vervullen.

Ga de uitdaging aan en stuur ons een e-mail!
Wij willen graag dat het bestuur een afspiegeling vormt van de deelnemers. We streven dan ook naar voldoende diversiteit in de bestuurssamenstelling. Heeft u belangstelling in deze interessante functie?

Stuur dan voor 25 januari 2023 uw CV en motivatie per e-mail naar het bestuur van DPD, t.a.v. René Baltussen (secretaris DPD). Ook uw aanvullende vragen kunt u hiernaar mailen. Heeft u interesse in deze functie, maar bent u op dit moment (nog) niet in staat zo intensief betrokken te zijn? Laat ons dat dan ook vooral weten!

Dit nieuwsbericht is op 24 januari 2023 aangepast. De reactietijd voor deze vacature is verstreken.