DPD zoekt enthousiast bestuurslid

Het DPD-bestuur bestaat op dit moment uit vijf leden. DPD is op zoek naar een praktiserend dierenarts ter vervanging van één van de bestuursleden. We vinden het belangrijk dat ons nieuwe bestuurslid goed en gedegen ingewerkt wordt, daarom zoeken we een nieuw bestuurslid die vanaf het voorjaar van 2024 kan mee gaan draaien. Het gaat om de functie van secretaris.

Het DPD-bestuur zet gezamenlijk de schouders eronder om voor onze beroepsgroep de best mogelijke pensioenregeling te realiseren, tegen de meest gunstige voorwaarden. Dit doen we in samenwerking met de Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen (SPD).

Meer over DPD

DPD zoekt een enthousiast bestuurslid
Bent u actief als dierenarts? En daarnaast:

  • Bent u lid van DPD;
  • Zoekt u een nieuwe intellectuele uitdaging naast uw werk als dierenarts;
  • Wilt u zich graag inzetten voor uw beroepsgenoten;
  • Heeft u affiniteit met pensioen;
  • Wilt u uw bestuurlijke en andere kwaliteiten (verder) ontwikkelen.

 

Meldt u zich dan snel aan!

Wat verwachten we van u?
Affiniteit en betrokkenheid bij onze beroepsgroep en met pensioen. Daarbij bereidheid om u te verdiepen in de pensioenregeling voor dierenartsen. Qua tijdsinvestering gaat het om circa 50 à 60 uur per jaar. Wij zoeken iemand die actief is als praktiserend dierenarts. We zijn op zoek naar iemand die de rol van secretaris op zich wil nemen.

Bekijk hier de hele vacaturetekst

Ga de uitdaging aan en stuur ons een e-mail!
Wij willen graag dat het bestuur een afspiegeling vormt van de deelnemers. We streven dan ook naar voldoende diversiteit in de bestuurssamenstelling. Heeft u belangstelling in deze interessante functie? Stuur dan voor 1 januari 2024 uw CV en motivatie per e-mail naar het bestuur van DPD, t.a.v. René Baltussen (secretaris DPD). Zijn mailadres is: rene.baltussen@pensioenfondsdierenartsen.nl.

De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 3 januari 2024 en maandagmiddag 8 januari 2024 in Houten. Voor meer informatie of vragen over de functie kunt u ook terecht bij René.